Hieronder staan onze cases

Referentie

Rabin Bishesar, CEO Subisco International N.V.

“I know Mr. Hoeksma en Mrs. Lebbink for many years now. Both are excellent in understanding our business based on their experience and their daily interaction with partners. TEN is an outstanding international player, with the flexibility and cultural awareness required for working successfully cross borders. I am delighted to work with them again in the future, as TEN is a company that I do not hesitate to recommend.”

Het in Suriname gevestigde Subisco levert hoogwaardige voedingsmiddelen aan consumenten in het Caribische gebied.

Export traditioneel ontbijtproduct

Een bekend Nederlands ontbijtproduct is zeer voedzaam en verantwoord, maar buiten de landsgrenzen nauwelijks bekend. Aan TEN the export network de taak om de potentie van dit A-merk artikel in het buitenland te ontplooien.

Aanpak
Uit ons martkonderzoek in Suriname, de grootste exportmarkt van deze granenpap, bleek dat dit product voornamelijk aanslaat in minder welvarende markten, waar een grote behoefte is aan voedzame producten.
Wij zijn een langdurige samenwerking aangegaan met een partner die ervaring heeft met verkoop in dit segment, om het product daar in de markt te zetten. Als onderdeel hiervan is een nieuwe, meertalige verpakking ontwikkeld en werd de individuele eenheid aangepast. Elk pak is nu voorzien van een sleeve en de omdoos is verkleind van 20 naar 12 eenheden. Op deze manier wordt de rotatiesnelheid verhoogd, wat van belang is in warme en vochtige klimaten. Daarnaast wordt er voortaan alleen nog verscheept in gecertificeerde food grade containers.

Resultaat
Het aantal leveringen van het product aan Suriname is aanzienlijk gestegen. Tevens zijn met dit verbeterde product ook nieuwe markten aangeboord, onder andere in Afrika.

Unknown

Wilt u meer uit uw exportactiviteiten halen?

neem contact met ons op