Hieronder staan onze cases

Referentie

Husain Al-Abdullah, General Manager Hamza Mukamis

“The expertise and professionalism of TEN in customizing product solutions to suit our market helped us to meet our business plans. Furthermore the honest attempts made to solve problems based on our market feedback helped to smooth our re-occurrence of problems and increased customer satisfaction.”

Hamza Mukamis is een van de oudste food distributeurs van Koeweit, ze leveren o.a. aan retail, catering en diverse ministeries.

Pasta relaunch in het Midden-Oosten

TEN heeft jarenlang de export van een oer-Hollands pastamerk verzorgd, welke ook in het Midden-Oosten tot de A-merken behoort. De uitstraling (en daarmee de verkoop) bleef echter achter bij de ontwikkelingen in de thuismarkt. Aan ons de opdracht om de verpakking internationaal weer te laten aansluiten bij haar merkwaarden en -beleving.

Aanpak
Samen met onze opdrachtgever en lokale distributeurs in de Golfstaten hebben we voor dit merk een grote relaunch campagne opgezet. De verpakkingen van de pasta’s en soepen zijn geheel gerestyled conform de brand manual, maar ook aangepast aan lokale markteisen en -wensen. Tevens hebben we een above-the-line relaunch campagne met printuitingen, abri’s en lokale radio-uitzendingen kunnen realiseren. De goede samenwerking met lokale partijen is een grote factor geweest in het uiteindelijke succes van de relaunch.

Resultaat
Het merk domineerde de schappen weer in het Midden-Oosten. Het blok in de supermarkten sprong enorm in het oog. Door de verbeterde merkuitstraling en de succesvolle relaunch hebben we een substantiële verkoopgroei gerealiseerd.

280221 Distributor change Qatar

Wilt u meer uit uw exportactiviteiten halen?

neem contact met ons op