Exportadvies

Bent u op zoek naar exportadvies voor uw buitenlandse projecten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u doorlopen we de verschillende stappen om tot een voor uw bedrijf passend en effectief exportadvies te komen. Tot deze stappen behoren onder andere het bepalen van een exportstrategie, de marktselectie, partnersearch, positionering en marktentree.

We kijken hierbij zeer kritisch naar het onderscheidend vermogen van uw concept, bedrijf of service, zodat we uw kans op internationaal succes zo nauwkeurig mogelijk kunnen inschatten. In een vervolgfase kunnen wij u ook ondersteunen bij de uitvoering van het opgestelde plan.

Meer over exportadvies:

Exportstrategie
Marktselectie
Positionering
Marktentree

Partnersearch

Het kiezen van de juiste exportpartner

De keuze van uw exportpartner in het buitenland is één van de belangrijkste factoren in het uiteindelijke succes van uw export. Tegelijkertijd blijkt deze partnersearch vaak ook het lastigste traject te zijn – hoe weet u of een partij betrouwbaar is en aan zijn verplichtingen zal voldoen? Ook als u direct zaken doet met een retailer (of andere reseller) is het belangrijk de achtergrond van deze partij te kennen.

Partnersearch in een wereldwijd netwerk

TEN heeft een groot netwerk van food partners wereldwijd en kan op basis van relevante criteria de juiste exportpartner voor u selecteren. Van een longlist maken we een shortlist, en vanuit daar selecteren we uiteindelijk de meest geschikte partij. Indien gewenst kunnen wij daarbij ook de start-up begeleiden, het contract opstellen en alle andere logistieke, financiële en juridische zaken helpen organiseren. Kunnen wij u helpen bij het vinden van een geschikte exportpartner? Neem contact met ons op!

Wilt u meer uit uw exportactiviteiten halen?

neem contact met ons op