Exportuitvoering

TEN is gespecialiseerd in de uitvoering van exportactiviteiten en kan u helpen bij het managen van alle internationale aspecten. Denk bijvoorbeeld aan het aansturen van exportpartners, het positioneren van exportconcepten en het verbeteren van bestaande exportactiviteiten.

Onderdelen van exportuitvoering:

Samenwerking met exportpartners
Optimalisatie exportlogistiek
Opzetten marketing- en salestraject
Omgaan met cultuurverschillen
Interim exportmanagement

Exportuitvoering

Effectieve en efficiƫnte exportuitvoering

Het is zover: uw exportbeleid is opgesteld en uw internationale avontuur kan beginnen. Met het managen van alle exportactiviteiten begint het werk eigenlijk pas echt. Vaak ontbreekt het echter aan kennis, ervaring of tijd voor een effectieve en efficiƫnte exportuitvoering. TEN the export network is gespecialiseerd in de uitvoering van exportactiviteiten en kan u helpen bij het managen van alle internationale aspecten.

TEN the export network draagt zorg voor uw exportuitvoering

Door onze jarenlange werkzaamheden in deze branche hebben wij alles in huis om uw exportuitvoering in goede banen te leiden. Wij hebben ervaring in het aansturen van exportpartners, het positioneren van exportconcepten en het verbeteren van bestaande exportactiviteiten. Daarnaast kunnen wij u adviseren met betrekking tot cultuurverschillen, communicatie en salesactiviteiten. Kunnen wij wellicht iets voor u betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u meer uit uw exportactiviteiten halen?

neem contact met ons op