Exportuitvoering

Het is zover: uw exportadvies is opgesteld en uw internationale avontuur kan beginnen. Met het managen van alle exportactiviteiten begint het werk eigenlijk pas echt. Vaak ontbreekt het echter aan kennis, ervaring of tijd voor een effectieve en efficiƫnte exportuitvoering. TEN the export network is gespecialiseerd in de uitvoering van exportactiviteiten en kan u helpen bij het managen van alle internationale aspecten.

Meer over exportuitvoering:

Samenwerken met exportpartners
Optimalisatie exportlogistiek
Opzetten marketing- en salestraject
Omgaan met cultuurverschillen

Interim exportmagement

Op zoek naar een exportmanager?

Bent u op zoek naar een exportmanager met ruime ervaring in food en export en een wereldwijd netwerk? Iemand die uw exportmanagement professioneel, pragmatisch en resultaatgericht in goede banen leidt? De ervaring leert dat er maar weinig mensen in dit specifieke profiel passen.

TEN the export network

Uw zoektocht eindigt bij TEN the export network. Wij hebben vele jaren ervaring in de internationale food sector en kunnen fungeren als uw exportmanager. Wij professionaliseren uw lopende business, zetten nieuwe markten op, zoeken geschikte partners en starten marketing en sales projecten. Ook kunnen wij uw binnendienst en andere betrokkenen opleiden in exportmanagement. U kunt ons op tijdelijke basis inhuren, zodat u de tijd heeft om verder te zoeken naar een vaste kandidaat (die wij desgewenst kunnen inwerken), of we kunnen voor een langere periode samenwerken. Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wilt u meer uit uw exportactiviteiten halen?

neem contact met ons op