Exportuitvoering

Het is zover: uw exportadvies is opgesteld en uw internationale avontuur kan beginnen. Met het managen van alle exportactiviteiten begint het werk eigenlijk pas echt. Vaak ontbreekt het echter aan kennis, ervaring of tijd voor een effectieve en efficiënte exportuitvoering. TEN the export network is gespecialiseerd in de uitvoering van exportactiviteiten en kan u helpen bij het managen van alle internationale aspecten.

Meer over exportuitvoering:

Samenwerken met exportpartners
Optimalisatie exportlogistiek
Omgaan met cultuurverschillen
Interim exportmanagement

Opzetten marketing- en salestraject

Binnenkomen bij een inkoper

Hoe kom je binnen bij een retailer of andere food inkooporganisatie? En als je dan eindelijk aan tafel zit, hoe benut je dan de beperkte tijd die je hebt? Het succesvol presenteren van jezelf en je concept is nog niet zo eenvoudig. Iedere inkooporganisatie heeft zijn eigen profiel, is op zoek naar heel specifieke zaken en heeft het daarnaast erg druk. Hoe speel je daar het beste op in?

TEN the export network helpt u bij sales en marketing

TEN the export network heeft vele jaren marketing en sales ervaring in de internationale food sector. Het effectief invullen van de internationale marketingmix en het leggen van relaties met nieuwe en bestaande distributeurs, agenten, retailers en andere (inkoop)organisaties is voor ons bekend terrein. Het goed onderhouden en benutten van een internationaal netwerk is zeer belangrijk om succesvol te zijn. Wij kunnen u adviseren over het benaderen van bepaalde inkopers, het voeren van een sales gesprek en geven u een concrete blauwdruk van een goede sales presentaties. Interesse? Neem dan eens contact op!

Wilt u meer uit uw exportactiviteiten halen?

neem contact met ons op