Meer nieuws
11-02-19Edeka Zurheide – Welt des Genusses
31-10-18Spread-it …. No food to waste…
28-02-18Kwal op de menukaart?
08-01-18Tien jaar TEN: Op bezoek bij Mocca d’Or
07-12-17Tien jaar TEN – Op bezoek bij Heksenkaas
07-12-1780% ondersteunde bedrijven met export aan de slag
31-10-17On-the-go is on the rise
25-10-17Helsinki voor Hopsters
04-09-17TEN viert tienjarig jubileum
01-09-17TEN Food Trends
28-08-17Kansen voor kleine food merken
16-08-17Groene boodschappen bij KIWI
03-07-17Inside the box denken – een andere beleving van onboard maaltijden
03-06-17Zeeuwse bolussen naar Zuid-Korea
18-05-17Private Label ontwikkelingen in de internationale food markt
10-01-17Over bloemkoolpizza’s, mosselkroketten en virtual dining
18-11-16De Britse food retail vanuit inkopersperspectief
10-10-16Ontmoet LUCY op de Heyde Hoeve
06-09-16De opkomst van de ‘soft-hard’ discount
07-06-16Voorbereiden voor de Britse retail – 5 tips
22-04-16Alimentaria Barcelona – een Spaans onderonsje?
08-04-16Succesvol exporteren naar Scandinavië
06-11-15TEN scoort hoge ogen op Nationaal Export Event
14-10-15Enthousiaste reacties op TEN tijdens Food Valley Expo 2015
06-10-15Bezoek onze workshop op Food Valley Expo!
16-04-15Hoe vermarkt je een gezond food concept in het buitenland?
25-03-15Innovaties en drijvers UK retail groei
13-02-15Incompany training Intertaste
10-01-15Laat uw nieuwe exportjaar slagen!
20-12-14Foodhallen en Foodmarkt Amsterdam
16-12-14‘Stretch your mind’ – bijeenkomst HBO opleiding IBL
24-10-14TEN verzorgt seminar op 10e editie Food Valley Expo
22-10-14TEN aanwezig op SIAL in Parijs
09-10-14Studenten Saxion University volgen TEN workshop
09-10-14Export seminar in Londen bezocht door TEN
09-09-14RTL7 geeft TEN podium in Ondernemerszaken!
15-04-14TEN co-organisator Food2Market workshop
31-03-14Overheid benoemt TEN als SIB-adviseurs
28-01-14ISM: de grootste zoetwarenbeurs ter wereld
10-10-13TEN participeert in Masterclass Food Internationaal
01-03-13Gulfood 2014: dit jaar nóg drukker en levendiger
15-11-12TEN participeert in handelsmissie Denemarken
De Markthallen van Rotterdam
Vandaag hebben we de Markthal van Rotterdam bezocht. Een veel besproken en beschreven onderwerp waar wij als food lovers natuurlijk ook niet omheen kunnen. De hal is pas een aantal weken open, maar heeft al meer dan een miljoen bezoekers getrokken. De prachtige, open hal met het in het oog springende plafond en daaronder de vele winkels met regionale, innovatieve en heerlijke producten. We maakten kennis met de wasabi-plant, met pepernoten met sinaasappel- en caramelsmaak, met worst gemaakt van ezelvlees. Naast deze markthal is er ook een andere markthal in Rotterdam, de Fenix Food Factory, gelocaliseerd in de wijk Katendrecht tegenover hotel New York. Hier biedt een aantal ondernemers een aanbod aan dat zo lokaal, ambachtelijk en natuurlijk mogelijk is. Heel anders, maar niet minder interessant en zeker niet de laatste markthal die Nederland zal kennen.